Loading...

Přírodní řešení pro chřipkovou sezónu: Zkuste Muňa-Wiru


Co je Muňa-Muňa?

Muňa-Muňa, známá také jako andská máta, je ceněna pro své antiseptické a protizánětlivé účinky. Tato bylina je skvělá pro podporu zažívacího systému a poskytuje úlevu od respiračních problémů.

A co Wira-Wira?

Wira-Wira je zase skvělá pro podporu dýchacího systému. Její antioxidační a protizánětlivé účinky jsou neocenitelné pro podporu celkového zdraví.

Magie Směsi

Když se tyto dvě byliny spojí, vytvářejí směs s neuvěřitelnou účinností. Směs Muňa-Wira nabízí synergické účinky obou bylin, což zvyšuje jejich příznivé vlastnosti. A to nejlepší? Je to 100% přírodní!
Nejjednodušší je koupit si již namíchané bylinky a to jak směs Muňa Wira antigrip nebo bezalkoholovou tinkturu, která je vhodná pro děti.
Také máme bylinky samostatně a můžete si je smíchat sami,  a to jak bylinky k přípravě čaje nebo lihové tinktury.

Zázračná příhoda s koněm

Jedna naše zákaznice, chovatelka koní před několika roky vyzkoušela nalít směs Muňa-Wira na oves, který podávala své kobyle trpící nachlazením. Nevěřili byste, ale kobyla se rychle uzdravila! Od té doby se směs stala hitem celého jezdeckého oddílu. To je příklad, jak mohou přírodní prostředky pomoci i našim čtyřnohým přátelům.