Chuchuasi - chuchuhuasi kůra 1000 g
Chuchuasi je strom, který pochází z deštných pralesů Amazonie, z Peru, Ekvádoru a Kolumbie. Dosahuje výšky až 30 metrů. Kůra...
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 1 kus
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 5 kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 2 kusy
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 1 kus
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 2 kusy
Skladem 10+ kusů
Skladem 2 kusy
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 7 kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 2 kusy
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 2 kusy
Skladem 10+ kusů
Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch