Loading...

Co znamená Duše rostlin, Bylinkářovo tajemství, Pavlovy kapky a směsi?

22.04.2024 14:33

U bylinných tinktur v našem e-shopu FAJN Byliny se můžete setkat s označením Duše rostlin, Bylinkářovo tajemství, Pavlovy směsi a Pavlovy kapky. 
Co tato označení znamenají a jaký je mezi nimi rozdíl?


Bylinkářovo tajemství

To nejlepší, co nám matka příroda dává, s využitím nejnovějších vědeckých poznatků z oblasti fytoterapie. Špičkové směsi velice kvalitních tinktur vyráběných jak ze sušených rostlin, tak i z rostlin živých zpracovaných bezprostředně po jejich sběru.
Originální tajné receptury bylinkáře Pavla Kadaňky.

Pavlovy směsi

Pavlovy bylinné směsi - tinktury z léčivých rostlin vícedruhové.
Léty ověřené kombinace tinktur z bylin v účinných směsích na většinu zdravotních potíží. 
Najdete zde širokou řadu velmi účinných koncentrovaných čistě přírodních směsí z léčivých rostlin, směsi starých bylinkářů, dle TCM (Tradiční čínská medicína), směsi dle Marie Treben, prostě to co funguje po staletí

Duše rostlin

Duše rostlin (Anima plantarum - RAW)
Jednodruhové extrakty z živých léčivých rostlin zpracovaných přímo na místě sběru. Tinktura obsahuje energii živé rostliny a další látky, které se sušením znehodnocují. Živá rostlina je doplněna menším množstvím rostliny sušené pro zvýšení množství účinných látek v tinktuře.

Pavlovy kapky

Pavlovy kapky jsou klasické bylinné tinktury vyráběné macerací sušené léčivé rostliny v lihu. 
Vždy se jedná o tinkturu pouze z jedné léčivé byliny. U mnoha z nich ještě rozlišujeme to, zda je tinktura vyrobená z kořene, listu, květu apod. 
Nabízíme z více než 400 léčivek bezmála tisíc jednodruhových tinktur, některé z nich i ve variantě BIO.