Loading...

FAJN online - nová facebooková stránka

02.10.2022 13:07

Ode dneška máme novou facebookovou stránku. Ta stará byla zablokovaná protože jsme šířili dezinformace.
Jaké dezinformace?
Psali jsme o tom, že bylinky jsou léčivé.
A to se v demokratické Evropské Unii nesmí. Dle soudruhů v Bruseli se smí psát jen, že "jsou to doplňky stravy, které za určitých okolností můžou napomáhat normálnímu stavu organismu."
Bylinky, které byly po celá tisíciletí léčivé tak najednou z rozhodnutí EU svoji léčivou sílu ztratily (ale jen na území EU, pokud vycestujete mimo EU, tak se z doplňku stravy rázem stane léčivka.)
Naše nová facebooková stránka se jmenuje FAJN online. Neutrální název jsme zvolili proto, že na ní budeme propagovat nejen bylinkářství a aromaterapii ale i pobyty ve slovenských thermálech ve Štúrovu, těsně před covidem jsme si zřídili malou cestovní agenturu, která ani nestačila začít fungovat.  Tak snad na jaře.
A taky máme v plánu rozšířit náš blog na magazín, naši zákazníci tam budou moci psát své příspěvky a dostanou za ně poukázky na nákup zboží v našich e-shopech. To vše je zatím v přípravě a budeme vás průběžně informovat na naší nové facebookové stránce. Tak to nepropásněte a dejte jí "lajk"

Stránka je zatím prázdná, založená 2.10.2022. 
Až nás přejde vztek, začneme ji plnit obsahem.
Už tam nějaký obsah je, několik odkazů na zachráněné články a fotka pracující Jarky s nohou v sádře :) 

Na stránce budou jen odkazy na nové články na blogu. Chybu, že bychom tam napsali, že bylinky jsou léčivé už znovu neuděláme.
Podpořte nás a sdílejte ji. 

Jarka a Vašek Koudelovi