Loading...
Koření BBQ Korea 350 g

Koření BBQ Korea 350 g

ID:SOL8595666235849

Skladem 10+ kusů

280 Kč

Dopravy
PPL - Doručení na adresu, převodem
Doručení na adresu (PPL kurýr)   104  
Výdejní místo PPL, převodem 79 Kč
PPL ParcelShop  79 
Zásilkovna, převodem
Zásilkovna  79 
Platby
✍ Bankovním příkazem ZDARMA
Na dobírku (+44 Kč příplatek)
⌨ Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZDARMA

Koření na korejské barbecue jsme namíchali z tradičních surovin korejské kuchyně, a to chilli vloček (gochugaru), sezamu, česneku a nezbytné sojové omáčky. Připravte marinádu z koření, oleje, vody a kapkou octa. Krátce marinujte kousky masa (kuřecí, vepřové, hovězí) a zprudka ugrilujte.

Koření na korejské barbecue jsme namíchali z tradičních surovin korejské kuchyně, a to chilli vloček (gochugaru), sezamu, česneku a nezbytné sojové omáčky. Připravte marinádu z koření, oleje, vody a kapkou octa. Krátce marinujte kousky masa (kuřecí, vepřové, hovězí) a zprudka ugrilujte.

Čím se liší korejské barbecue od texaského? Korejské barbecue a texaské barbecue jsou zcela odlišné způsoby přípravy masa. Korejské barbecue se obvykle vyrábí z tenkých plátků masa, které se grilují na grilu nebo pánvičce. Maso se marinuje v jemných omáčkách s rýžovým octem, sezamovým olejem, chilli vloček a paprikou a podává se s rýží a zeleninou. Na druhé straně, texaské barbecue se většinou připravuje z celých kusů masa, jako jsou plece nebo žebra. Maso se nejprve osolí a poté se pomalu griluje na dřevěném uhlí nebo v kouři při nízkých teplotách po dlouhou dobu, aby se dosáhlo měkké a šťavnaté konzistence. Hlavním rozdílem mezi těmito dvěma stylů barbecue je tedy způsob přípravy masa a použití omáček. Korejské barbecue je rychlejší a má jemnější chuť. Na druhé straně se texaské barbecue vyznačuje nízkými teplotami a dlouhou dobou vaření, což umožňuje uvolnit více chuti z masa.

Jednotlivá balení, na obrázku zleva:
malý sáček, velký sáček, gastro balení 1 kg, velká kořenka, malá kořenka, mlýnek

280