Koření Šalvěj 1000 g
Šalvěj používáme na maso, zvěřinu i omáčky k těstovinám. Z čerstvé šalvěje se vyrábí aromatické pesto.
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Šalvěj používáme na maso, zvěřinu i omáčky k těstovinám. Z čerstvé šalvěje se vyrábí aromatické pesto.
Šalvěj používáme na maso, zvěřinu i omáčky k těstovinám. Z čerstvé šalvěje se vyrábí aromatické pesto. Skladem 10+ kusů Skladem 10+ kusů Skladem 10+ kusůPodobné produkty...
Koření Šalvěj 1000 g
Koření Saturejka 120 g
Koření Saturejka 1000 g
posvátná bylina, léčivka a koření. Šalvěj používáme na maso, zvěřinu i omáčky k těstovinám. Z čerstvé šalvěje se vyrábí aromatické pesto.
Anglický název: sage
Latinské jméno: Salvia officinalis
Používaná část rostliny: listy
Chuť a vůně: nasládlá aromatická vůně bylinek a čerstvého sena, mírně nahořklé aroma
Zeměpisný původ: střední Asie, jižní Evropa
Jednotlivá balení, na obrázku zleva:
malý sáček, velký sáček, gastro balení 1 kg, velká kořenka, malá kořenka, mlýnek