Koření Steak pimienta 1000 g
Ostřejší, pepřová směs bez soli připravená na steaky z hovězího masa. Díky aromatickému jalovci je směs výborná i na přípravu zvěřiny nebo králíka.
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Ostřejší, pepřová směs bez soli připravená na steaky z hovězího masa. Díky aromatickému jalovci je směs výborná i na přípravu zvěřiny nebo králíka.
Ostřejší, pepřová směs bez soli připravená na steaky z hovězího masa. Díky aromatickému jalovci je směs výborná i na přípravu zvěřiny nebo králíka. Ideální je maso před tepelnou přípravou v koření obalit a nechat odležet při pokojové teplotě asi 1 hodinu. Maso, které není studené, se na pánvi nebo grilu upeče rychleji a zůstane uprostřed šťavnaté.
Nápad na koření steak pimienta jsme si přivezli z Francie, kde nám připravili maso pečené v alobalu spolu s cibulí, pepřem, bylinkami a celým jalovcem. Maso bylo šťavnaté, protože šťáva z masa nevytekla. Celý jalovec dodal masu skvělé aroma připomínající lesní ovoce a čerstvé pryskyřice.
Složení: pepř, HOŘČICE, koriandr, paprika, jalovec, saturejka.
Jednotlivá balení, na obrázku zleva:
malý sáček, velký sáček, gastro balení 1 kg, velká kořenka, malá kořenka, mlýnek