Koření Pažitka 50 g
Zpracování: Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je nejšetrnější proces konzervace, při kterém se pažitka ihned po sklizni hluboce zmrazí a poté se uzavře do vakuové komory.
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Zpracování: Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je nejšetrnější proces konzervace, při kterém se pažitka ihned po sklizni hluboce zmrazí a poté se uzavře do vakuové komory.
Zpracování: Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je nejšetrnější proces konzervace, při kterém se pažitka ihned po sklizni hluboce zmrazí a poté se uzavře do vakuové komory. Skladem 10+ kusů Skladem 10+ kusů Arrabiata je italská rajčatová omáčka se spoustou česneku a špetkou chilli. Směs koření arabiata je připravená do rajčatových omáček na těstoviny, pizzu nebo saláty. Skvělé penne arabiata uděláme z plechovky (krabičky) drcených rajčat, 2 lžiček… Skladem 10+ kusůPodobné produkty...
Koření Pažitka 50 g
Koření Pizza 1000 g
Koření Arabiata 1000 g
- bylinka s typickou chutí po česneku a cibuli se skvěle hodí do pomazánek, omáček nebo polévek. Stejně jako většina bylinek, ani pažitce nesvědčí tepelná úprava, při které ztrácí svoji barvu i chuť.
Zpracování: Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je nejšetrnější proces konzervace, při kterém se pažitka ihned po sklizni hluboce zmrazí a poté se uzavře do vakuové komory. Ve vakuu se krystalky ledu vypaří a pažitka ztratí 95% své hmotnosti. Tímto způsobem se pažitka zbaví pouze vody a všechny vonné látky zůstanou zachovány. To nelze docílit sebešetrnějším sušením teplým vzduchem.
Anglický název: chives
Latinské jméno: Allium schoenoprasum
Používaná část rostliny: listy
Chuť a vůně: aromatická vůně podobná jarní cibuli nebo česneku, obsahuje sirné aromatické látky
Země původu: Evropa
Jednotlivá balení, na obrázku zleva:
malý sáček, velký sáček, gastro balení 1 kg, velká kořenka, malá kořenka, mlýnek