Loading...
Káva - Costa Rica Tarrazu 100 g

Káva - Costa Rica Tarrazu 100 g

ID:SPS460

Skladem 10+ kusů

95 Kč

Dopravy
PPL - Doručení na adresu, převodem
Doručení na adresu (PPL kurýr)   104  
Výdejní místo PPL, převodem
PPL ParcelShop  79 
Zásilkovna, převodem
Zásilkovna  79 
Platby
✍ Bankovním příkazem ZDARMA
Na dobírku (+44 Kč příplatek)
⌨ Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZDARMA

Costa Rica SHB EP Tarrazu San Rafael

Podobné produkty...


 



100% ARABICA

Kostarika se řadí mezi země, které pěstování a výrobu kávy dovedly téměř k dokonalosti. Káva Costa Rica z regionu Tarrazu, kde jsou kávovníky pěstovány na vyhaslých vulkánech, ve vysokých nadmořských výškách. Zde káva získává svoji hedvábnou, ale stále bohatou chuť s jemnou, hustou a soudržnou cremou. V šálku nacházíme jemně sladkou, čokoládu připomínající, výjimečnou chuť. Kostarická káva je přímo vhodná pro dámy, ale i pro ty, kteří s plantážní kávou začínají. Nechte se svádět silou životodárných vod Pacifiku.

Aktuálně pro vás pražíme:

Costa Rica SHB EP Tarrazu San Rafael

Káva je pěstována v jedné z nejznámějších oblastí pěstování kávy na světě – Tarrazú, v nadmořské výšce 1 200–2 000 m n. m., je charakteristická decentní kyselostí, krémovým tělem, chutí švestek a čokolády.

SHB (strictly hard bean) – toto označení nesou kávy, které jsou v Kostarice vypěstované v nadmořské výšce 1 200–1 650 m n. m. Kávy z vyšších nadmořských výšek jsou charakteristické výraznějším aroma a rozmanitější chutí.

EP (European preparation) – je kvalitativní třída kávy daná obsahem defektních zrn a jejich velikostí

Zrno bylo zpracováno mokrou metodou

Káva odrůdy arabica je oproti robustě o poznání náročnější na pěstování, podnebí i péči. Vyznačuje se lepším aroma a chutí. Zajímavostí je, že oproti robustě obsahuje arabica menší množství kofeinu.

Kávu Costa Rica Tarrazu se Vám snažíme dodat co nejčerstvěji upraženou. Můžete si ji vychutnat již od jejího dodání, avšak k plnému rozvinutí chutí a vůní dochází až po 7 dnech od pražení. Aby Váš chuťový zážitek byl co nejlepší, doporučujeme nechat kávu po tuto dobu dozrát v původním sáčku s aromaventilem. Datum pražení najdete na zadní etiketě.

**

95