Loading...
FAJN Byliny FAJN Byliny SK

0
Loading
Košík je prázdný
Do dopravy zdarma zbývá  
Sleva 6%
Pepř citronový 50 g

Pepř citronový 50 g

Pepř citronový je směs koření obsahující bílý pepř a citronovou kůru. Pepř bílý je plodem pepřovníku černého, což je stálezelená liána dorůstající délky až čtyř metrů. Sběrnou částí z pepřovníku je plod, který je znám podle způsobu zpracování jako pepř če...

Další informace >

104 Kč
98 Kč

Vaše cena 98 Kč. sleva 6%, ušetříte 6 Kč

Výrobce: Salvia Paradise

ID: SPS1619m50


skladem 5+ kusů

Tento produkt si spolu s vámi prohlíží dalších 6 lidí

Podobné

Pepř citronový 250 g

skladem 4 kusy

486 Kč
457
Pepř citronový 500 g

skladem 2 kusy

935 Kč
879
Pepř citronový 1000 g

skladem 1 kus

1800 Kč
1692

98

Pepř citronový je směs koření obsahující bílý pepř a citronovou kůru. Pepř bílý je plodem pepřovníku černého, což je stálezelená liána dorůstající délky až čtyř metrů. Sběrnou částí z pepřovníku je plod, který je znám podle způsobu zpracování jako pepř černý, bílý nebo zelený.
Obsahem této směsi koření je pepř bílý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě a odstraněním slupky. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejší a výraznější na chuti i vůni. Citronová kůra dolaďuje pikantnost a aroma dominantního bílého pepře.

Složení: Pepř bílý, citronová kůra 20 %.

Použití:
Pepř citronový dodává příjemnou, peprně kyselou chuť mořským, ale i sladkovodním rybám a plodům, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Výhodou bílého pepře je, že neobarví světlé omáčky.

Okoun na citronovém pepři

Na dvě porce potřebujeme:

  • 2 polévkové lžíce másla,
  • 1 lžičku olivového oleje,
  • 4 filety z tilapie (okoun nilský),
  • pepř citronový,
  • sůl dle chuti.

Postup: Na pánvi rozehřejeme máslo a pak přidáme olej. Mezitím si připravíme filety, které osolíme a posypeme citronovým pepřem. Vložíme na pánev a smažíme z každé strany cca tři min. Doporučujeme ještě pak další čtyři min. podusit, např. se zeleninou.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.