Loading...
Sůl mořská pikant 400 g

Sůl mořská pikant 400 g

ID:SPS2080m400

Skladem 2 kusy

167 Kč

Dopravy
PPL - Doručení na adresu, převodem
Doručení na adresu (PPL kurýr)   104  
Výdejní místo PPL, převodem 79 Kč
PPL ParcelShop  79 
Zásilkovna, převodem
Zásilkovna  79 
Platby
✍ Bankovním příkazem ZDARMA
Na dobírku (+44 Kč příplatek)
⌨ Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZDARMA
Hrubá mořská sůl v kombinaci s pikantním kořením je vhodná pro milovníky ostré chuti. Pokrmům dodá výraznou pikantní chuť po česneku a pepři a jemnou pálivost po chilli. Složení: mořská sůl hrubá (max. 83,8 %), česnek, pepř černý, cibule, nové koření, chi...

Hrubá mořská sůl v kombinaci s pikantním kořením je vhodná pro milovníky ostré chuti. Pokrmům dodá výraznou pikantní chuť po česneku a pepři a jemnou pálivost po chilli.

Složení: mořská sůl hrubá (max. 83,8 %), česnek, pepř černý, cibule, nové koření, chilli

Použití: Pikantní sůl se hodí k dosolení grilovaného masa, zeleniny a minutek. Lze ji použít i k dochucení hotových pokrmů, kterým dodá ostrost.

Pikantní steaky – potřebujeme:

  • 2 hovězí steaky;
  • 1 polévkovou lžíci olivového oleje;
  • podle chuti sůl mořská pikant.

Postup: Steaky vyndáme v dostatečném časovém předstihu z lednice, aby dosáhly pokojové teploty. Potřeme je olivovým olejem a posypeme kořenící směsí. Takto okořeněné steaky necháme 5–10 min. odležet. Následně připravujeme na rozpáleném grilu. Opékáme asi 5 min. z každé strany – závisí na stupni propečení, který preferujete. Po upečení necháme steaky odpočinout asi 5 min. na talíři. Následně podáváme se zeleninou nebo pečivem.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Kořenící přípravek

**

167