Loading...
FAJN Byliny FAJN Byliny SK

0
Loading
Košík je prázdný
Do dopravy do Zásilkovny zdarma zbývá  
 Cypřiš - 100% silice 10 ml

Cypřiš - 100% silice 10 ml

Při bronchitidě, vykazuje antibakteriální účinky, podporuje krevní a lymfatický oběh, má očišťující a antiseptické vlastnosti, uvolňuje křeče, napomáhá při potížích s mastnou pletí a mastnými vlasy, uklidňuje a působí protistresově

Další informace >

168 Kč

Výrobce: TOPVET

ID: 60234


skladem 5+ kusů

Tento produkt si spolu s vámi prohlíží dalších 7 lidí

Podobné

Amyris - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

168
 Cedr - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

79
 Eucalypt - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

83
 Citron - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

77
 Grapefruit - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

143
 Limeta - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

159
 Máta - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

83
 Pačuli - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

168
 Skořice - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

83
 Borovice - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

77
 Hřebíček - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

100
 Jalovec - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

126
 Mateřídouška - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

169
 Pomeranč - 100% silice 10 ml

skladem 5+ kusů

83

168

Cypřiš stálezelený 100% rostlinná silice z Cypřiše stálezeleného
Cupressus Sempervirens

Cypřiš stálezelený pochází z východního středomoří a dožívá se velmi vysokého věku. Některé údaje hovoří o jedincích starých až dva tisíce let. Éterický olej získaný z jeho větviček a jehličí se využívá k léčivým a kosmetickým účelům.  

Napomáhá při: bronchitidě, vykazuje antibakteriální účinky, podporuje krevní a lymfatický oběh, má očišťující a antiseptické vlastnosti, uvolňuje křeče, napomáhá při potížích s mastnou pletí a mastnými vlasy, uklidňuje a působí protistresově

Složení: Cypřiš stálezelený – 100% silice

Skladování: Nevystavujte přímému slunci. Není vhodné pro děti do 3let. Neaplikujte na sliznice! Uchovejte v suchu při pokojové teplotě.

Dávkování: Aplikujte pár kapek do aromalamp, přímo do koupele nebo do masážní emulze.

Nikdy olej nepoužívejte v nezředěné podobě přímo na pokožku. Nepoužívejte před následným opalováním.