Loading...
FAJN Byliny FAJN Byliny SK

0
Loading
Košík je prázdný
Do dopravy do Zásilkovny zdarma zbývá  
Sleva 15%
Doprava zdarma
Neroli 100% esenciální olej 100 ml

Neroli 100% esenciální olej 100 ml

Neroliová silice má výrazně antidepresivní a afrodiziakální vlastnosti, zlepšuje koncentraci, povzbuzuje trávení. Také má antibakteriální, protizánětlivé, sedativní a tonizující účinky.Vhodná pro všechny typy pleti, podporuje obnovu buněk. Neroli...

Další informace >

1287 Kč
1 094 Kč

Vaše cena 1094 Kč. sleva 15%, ušetříte 193 Kč

Výrobce: Phytos

ID: EO-NEROLI-100


skladem 1 kus

Tento produkt si spolu s vámi prohlíží dalších 5 lidí

Podobné

Pačuli 100% esenciální olej 10 ml

skladem 1 kus

200 Kč
170
Angínovník 100% esenciální olej 10 ml

skladem 3 kusy

158 Kč
134
Bergamot 100% esenciální olej 20 ml

skladem 1 kus

209 Kč
178
Cedr atlaský 100% esenciální olej 10 ml

skladem 1 kus

122 Kč
104
Grapefruit 100% esenciální olej 10 ml

skladem 4 kusy

93 Kč
79
Hřebíček 100% esenciální olej 10 ml

skladem 1 kus

84 Kč
71
Kafrová limetka 100% esenciální olej 10 ml

skladem 3 kusy

98 Kč
83
Lemongrass 100% esenciální olej 10 ml

skladem 5+ kusů

97 Kč
87
Levandule 100% esenciální olej 10 ml

skladem 5+ kusů

150 Kč
135
Palo Santo 100% esenciální olej 10 ml

skladem 2 kusy

224 Kč
190
Pomeranč 100% esenciální olej 10 ml

skladem 4 kusy

98 Kč
83
Rozmarýn 100% esenciální olej 10 ml

skladem 3 kusy

89 Kč
76
Skořice 100% esenciální olej 10 ml

skladem 1 kus

85 Kč
72
Tea Tree 100% esenciální olej 10 ml

skladem 4 kusy

118 Kč
100
Tea Tree 100% esenciální olej 20 ml

skladem 1 kus

214 Kč
182
Tymián 100% esenciální olej 10 ml

skladem 1 kus

106 Kč
90

1094

Neroliová silice má výrazně antidepresivní a afrodiziakální vlastnosti, zlepšuje koncentraci, povzbuzuje trávení. Také má antibakteriální, protizánětlivé, sedativní a tonizující účinky.Vhodná pro všechny typy pleti, podporuje obnovu buněk. Neroli je často součástí luxusních parfémů a kosmetických krémů k regeneraci suché přecitlivělé pokožky. Esenciální olej se získává destilací nebo extrakcí čerstvých květů hořkého pomerančovníku. Původem je z Indie, největší pěstitelé jsou Italové, Španělé, Francouzi, Egypťané.