Loading...
FAJN Byliny FAJN Byliny SK

0
Loading
Košík je prázdný
Do dopravy zdarma zbývá  
Sleva 6%
Piri Piri 1000 g

Piri Piri 1000 g

Piri Piri je kořenicí přípravek, který se využívá v Mosambiku, Angole a různých částech Afriky. Jedná se o mírně ostré koření, které výborně dokresluje chuť různých druhů mas a omáček. Piri Piri má štiplavé a svěží aroma. Chuť samotné směsi je cítit po ch...

Další informace >

574 Kč
540 Kč

Vaše cena 540 Kč. sleva 6%, ušetříte 34 Kč

Výrobce: Salvia Paradise

ID: SPS1623m1000


skladem 5 kusů

Tento produkt si spolu s vámi prohlíží dalších 2 lidí

Podobné

Piri Piri 100 g

skladem 5+ kusů

64 Kč
60
Piri Piri 500 g

skladem 5+ kusů

322 Kč
303
Piri Piri 250 g

skladem 5+ kusů

168 Kč
158

540

Piri Piri je kořenicí přípravek, který se využívá v Mosambiku, Angole a různých částech Afriky. Jedná se o mírně ostré koření, které výborně dokresluje chuť různých druhů mas a omáček. Piri Piri má štiplavé a svěží aroma. Chuť samotné směsi je cítit po chilli papričkách – příjemně pikantní, celkově vyvážená. Neobsahuje sůl.

Složení: Cayenský pepř, paprika, česnek, cibule, kardamom, zázvor, oregano.

Použití:
Piri Piri se výborně hodí zejména do masových pokrmů. Doporučuje se především na grilovaná a rožněná masa či minutky, dále do mas mletých i k přípravě pečeného kuřete.

Maso Piri Piri

Na čtyři porce potřebujeme:

  • 1 kg masa (kuřecí, vepřové, hovězí),
  • 50 ml červeného vína,
  • 100 ml olivového oleje,
  • 3 polévkové lžíce Piri Piri,
  • sůl dle chuti.

Postup: Olivový olej, červené víno, koření Piri Piri a sůl smícháme a necháme pár minut odstát. Naporcované maso naložíme do připravené omáčky alespoň dvě hod. před rožněním či pečením v troubě. Při grilování pravidelně potíráme zbytkem omáčky. Maso Piri Piri podáváme se svěžím salátem nebo s křupavým bramborem a např. česnekovým dipem.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.