Loading...
FAJN Byliny FAJN Byliny SK

0
Loading
Košík je prázdný
Do dopravy do Zásilkovny zdarma zbývá  
Moringa olejodárná list mletý 100g

Moringa olejodárná list mletý 100g

Moringa olejodárná ve formě jemně namletého prášku. Výhodou prášku je pohodlné a rychlé užití. Domovinou moringy olejodárné je Indie, oblast kolem Himálaje. V dnešní době se vyskytuje v oblasti tropů a subtropů, kde teplota neklesá pod 20 °C. Jedná se o ...

Další informace >

250 Kč

Výrobce: Salvia Paradise

ID: SPS1179


skladem 5+ kusů

Tento produkt si spolu s vámi prohlíží dalších 4 lidí

Podobné

Moringa olejodárná list 1000 g

skladem 5+ kusů

1115
Moringa olejodárná list 40 g

skladem 5+ kusů

149
Moringa olejodárná list 70 g

skladem 5+ kusů

202

250

Moringa olejodárná ve formě jemně namletého prášku. Výhodou prášku je pohodlné a rychlé užití.

Domovinou moringy olejodárné je Indie, oblast kolem Himálaje. V dnešní době se vyskytuje v oblasti tropů a subtropů, kde teplota neklesá pod 20 °C. Jedná se o víceúčelovou rostlinu, ze které lze spotřebovat všechny části.

Kořen pro svou palčivou chuť je využíván jako náhražka křenu a je schopen udržet normální hladinu glukózy v krvi. Z kůry se sbírá vlákno, ze kterého se dále vyrábí provazy a rohože, větve jsou oblíbeným krmivem pro velbloudy. Semena z uzrálých plodů se praží a chutí připomínají oříšky.

List je nejzajímavější částí této rostliny, na indickém subkontinentu a v Africe je tradiční součástí stravy. Konzumuje se v syrovém, vařeném i sušeném stavu v salátech, polévkách i omáčkách. Sušené listy se používají také k přípravě nálevů. Moringa je rostlina, která je využívána v mnoha tropických kulturách.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Tradiční užití: Jednu čajovou lžičku rozmícháme ve vodě a užíváme 2× denně.

TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – při takovémto postupu nám nevznikají hrudky.

Země původu: Indie

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu