Jahody plátky sušené mrazem - lyofilizované 15 g
Skladem 10+ kusů
Objednáno u výrobce
Skladem 10+ kusů Skladem 10+ kusů Skladem 10+ kusůPodobné produkty...
Jahody plátky sušené mrazem - lyofilizované 15 g
Jahody plátky sušené mrazem - lyofilizované 60 g
Jahody plátky sušené mrazem - lyofilizované 120 g
Jahody jsou výborným zdrojem vitaminu C, železa, vápníku a draslíku. Prášek je vhodný do ovocných jogurtů, ovesných kaší i při pečení. Doporučujeme vyzkoušet do krémů či tvarohů jako rychlou a chutnou svačinku.
Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Složení: 100% jahody mleté – mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek.
Tabulka nutričních hodnot:
Nutriční hodnoty ve 100 g | |
Energetická hodnota | 1 645 kJ/393 kcal |
Bílkoviny | 7,14 g |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 85,71 g |
- z toho vláknina | 17,9 g |
- z toho cukr | 50 g |
Sodík | 0 g |
Draslík | 1 286 mg |
Vápník | 214 mg |
Železo | 3,86 mg |
Vitamin C | 107,1 mg |
* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
Upozornění: Balení obsahuje 1 desikant, který pohlcuje vzdušnou vlhkost.
**
Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch