Loading...
FAJN Byliny FAJN Byliny SK

0
Loading
Košík je prázdný
Do dopravy zdarma zbývá  
Sleva 6%
Maral kořen 100 g

Maral kořen 100 g

O mimořádných účincích této rostliny veřejnost poprvé informoval známý sibiřský etnograf G. N. Potatin na konci 19. století. Jako první prokazoval účinky této rostliny A. A. Saratikov v roce 1947, kdy ji zkoušel u pacientů trpících všeobecnou mentální sla...

Další informace >

189 Kč
178 Kč

Vaše cena 178 Kč. sleva 6%, ušetříte 11 Kč

Výrobce: Salvia Paradise

ID: SPS232m100


skladem 5+ kusů

Tento produkt si spolu s vámi prohlíží dalších 5 lidí

Podobné

Maral kořen 1000 g

skladem 5+ kusů

1488 Kč
1399
Maral kořen 50 g

skladem 5+ kusů

109 Kč
102
Maral kořen mletý 100g

skladem 5+ kusů

286 Kč
269
Oman pravý kořen 1000 g

skladem 5+ kusů

456 Kč
429

178

O mimořádných účincích této rostliny veřejnost poprvé informoval známý sibiřský etnograf G. N. Potatin na konci 19. století. Jako první prokazoval účinky této rostliny A. A. Saratikov v roce 1947, kdy ji zkoušel u pacientů trpících všeobecnou mentální slabostí.

Maral je bylina pocházející z drsných podmínek jižní Sibiře. Místní obyvatelé ji považují za jednu z předních, velmi ceněných bylin. Jméno maralu je odvozeno od jelenů maralů, kteří bylinu spásají jako zdroj potravy a vyhrabávají její kořen zejména v době říje. Bylinka jim pomáhá přežít dlouhou zimu.

Maral osvěžuje tělo, podporuje imunitní systém. Maral přispívá k udržení normálních funkcí kardiovaskulárního systému, ovlivňuje mentální kapacitu.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších účincích této byliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích nebo v herbáři.

Příprava: Jednu polévkovou lžíci sekaného kořene maralu vložíme do půl litru studené vody a přivedeme k varu. Na mírném ohni povaříme cca 5 min. a necháme odstát, poté scedíme a popíjíme 2–3× denně po jednom šálku.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu